Past event

Годишни музикални награди на БГ Радио - 2022

  • Home
  • Events
  • Годишни музикални награди на БГ Радио - 2022

Date: 10.06.2022

Starts at:20:00

Past event

За Хилда са били нужни 20 минути, за да приеме предизвикателството, а Юлиан дори сподели, че е мечтал да е домакин на бляскавото събитие!

Сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 традиционно събира на едно място най-заслужилите и обичаните музиканти, артисти и популярни лица в България. В близките дни БГ Радио ще обяви и кои изпълнители ще представят новите си песни на 10-ти юни на сцената в зала Колодрум. Вече знаем, че в Пловдив за първи път ще видим на живо и емоционалното изпълнение на "Che Sara" от филма "Оркестър без име", която вече звучи в ефира на БГ Радио  с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

За втора поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизия през последните години.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim

Часът на събитието може да бъде променен.

Гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио продължава до 9-и юни, а всички номинирани, какво ще видим на сцената и още подробности около церемонията в сайта на медията http://www.bgradio.bg и на официалните профили във Facebook и Instagram.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Български спортен тотализатор, Министерство на туризма, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina.