bg en
Ричард Клайдерман с първи концерт в Пловдив в зала

Ричард Клайдерман с първи концерт в Пловдив в зала "Колодрума“


Дата: 29.05.2021 г.
Билети: от EPAY GO
Начален час: 20:00 ч.

Обичаният по цял свят френски пианист Ричард Клайдерман идва в България за първите си концертни изяви след принудителна сценична пауза, продължила повече от година заради COVID пандемията. В края на м. май звездата на пианото ще гостува в София и Пловдив по покана на агенция „Кантус Фирмус“. На 29 май 2021 Клайдерман ще свири за първи път в Града на тепетата в зала „Колодрум Пловдив“, като събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Пловдив. За родните меломани Клайдерман подготвя едно много специално шоу с най-новата си концертна програма – селекция от любими хитове, нови композиции и аранжименти на класически творби.

Изумителната концертна кариера на Ричард Клайдерман започва през 1976 г., когато  продуцентът Оливие Тусен търси млад пианист за записа на нова пиеса – „Балада за Аделин“.

Със своите изпълнения Ричард Клайдерман докосва сърцата на хора от различни поколения и социални слоеве по целия свят. Концертите  му са истински музикални спектакли, изпълнени с елегантност и романтика.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS