bg en
Правила за поведение

Правила за поведение

Ако ви предстои да посетите събитие в „Колодрум Пловдив“, запознайте се с правилата за поведени в залата.

I. Влизане в залата


1. Трябва да предоставите валиден билет, за да влезете в "Колодрум Пловдив", освен ако съответното събитие не е със свободен вход. Нямате право да отказвате проверка на входа. Ако не покажете билет или откажете да бъдете проверен от охраната, няма да бъдете допуснати в залата.

2. Претърсването ви при влизане е с цел да бъде гарантирана вашата и на другите посетители безопасност. Охраната може да претърси дрехите ви, чантите ви или други обекти, по тяхна преценка, като ще се постараем да и осигурим максимална дискретност.

3. Забранени вещи.


"Колодрум Пловдив" има правото да задържи в рамките на залата:

а/ вещи, които може да се окажат незаконни. Всеки, който бъде задържан с незаконни или контрабандни стоки, може да бъде официално задържан;

б/ оръжия, амуниции за оръжия, експлозиви, всякакви лесно възпламеними материали, големи чъдъри, големи знамена или други подобни, които по преценка на охраната могат да причинят опасност по време на събитие;

в/ предмети, които артистите, спортистите или организаторите на дадено събитие са преценили, че не трябва да бъдат вкарвани в залата по време на събитие.

г/ храна и напитки, които са описани по-подробно в секция IV.

4. Вие сте отговорни за опазването на личните и вещи, щом влезете в "Колодрум Пловдив". В случай, че нещо изчезне, нашият екип има ангажимент, ако го намери, да оповести това публично в страницата "Изгубено и намерено" в официалния сайт на залата. Екипът ни обаче не носи отговорност за вещи, които не са намерени. Ако оставите ваши вещи на охраната или стюардинг фирмата, вие носите отговорност за тях.

5. Животни, с изключение на обучени кучета-придружители, не могат да влизат в "Колодрум Пловдив". За специално обучени кучета-придружители е нужно предварително да предупредите екипа на залата на info@kolodrumplovdiv.com.

6. Може да ви бъде забранено да влезете в "Колодрум Пловдив" или да бъдете изведен, без залата да ви дължи обезщетение, ако откажете да бъдете претърсен, откажете да предадете вещ, която охраната е преценила като опасна или ако вашето поведение:

а/ представлява риск за вашето здраве или здравето на други посетители;

б/ оказва негативно влияние върху настроението на другите посетители;

в/ възпрепятства провеждането на събитието;

г/ може да нанесе щети върху залата;

д/ нарушава която и да е от точките в тези правила;

е/ е противозаконно;

ж/ може да наруши който и да е от правилниците, приети в залата;

з/ нарушава знаци и табели като:
- влизане в бекстейдж зоната;
- стоене прав на пътеките между редовете;
- катерене по някоя от структурите на залата;
- хвърлянето на предмети към сцената, в тълпата или към друг посетител;
- пушене.

7. Ако имате проблем по време на престоя си в "Колодрум Пловдив", обърнете се към най-близкия служител на охраната, стюард или служител на залата, за да бъде разрешен вашия проблем.

 

II. По време на събития

1. Не може да влезете отново в залата, ако вече веднъж сте влезли и решите да излезете. Това не включва зоната на коридорите. 

2. По време на събитие е възможно някой пред вас да се изправи или да бъде висок, с което да ограничи гледката ви. Не се изплащат обезщетения вследствие на такива оплаквания.

3. Ако на терена има седящи места, не може да получите обезщетение, ако гледката ви е нарушена вследствие на това, че местата не са разположени амфитеатрално или някой скрива гледката ви.

4. Не може да влизате в залата преди официално обявения час, в който отварят варатите.

5. За отделни събития, по желание на организатора, артистите или спортистите, закъснели посетители няма да бъдат допускани, докато по време на самото събитие не се появи удачен момент за това.

6. Използването на професионална техника за заснемане на снимки и видео е забранена и професионални, както и полупрофесионални камери могат да бъдат отнети от техните притежатели. Влизането с такава техника може да се случи само със специална акредитация за съответното събития от организатора на събитието.

7. Задължени сте да се съобразявате с всички инструкции на организатора на събитието, служителите на залата, охраната или стюардите по време на събитие.

8. Възможно е началният час или края на едно събитие да бъде променен. Ваша отговорност е да се информирате и да следите за това, за да може да дойдете на време преди започването на събитието. "Колодрум Пловдив" не дължи обезщетения на хора, които не са се информирали за стартовия час на дадено събития или поради независещи от тях причини не са съумели да дойдат на време.

9. Охранителните камери в залата снимат постоянно и материалът от тях може да се използва от охраната или от полицията. Със закупуването на билет за дадено събитие в "Колодрум Пловдив" вие се съгласявате да бъдете сниман от охранителните ни камери по време на престоя ви в залата. Също така се съгласявате, че тези видеозаписи могат да бъдат използвани от органите на реда, съда, охраната или организатора на събитието. "Колодрум Пловдив" не ви дължи компенсация, ако видео от охранителните камери бъде публикувано за обществено гледане от органите на реда, охраната или организатора на събитието.

10. Длъжни сте да напуснете залата тихо и съобразявайки се с обществения ред.

 

III. Здраве и безопасност

1. В случай на опасност, молим ви да следвате инструкциите на стюардите, нашите служители или други официални лица.

2. Пушенето е забранено във всички сектори, зони и стаи на "Колодрум Пловдив".

3. Предупреждение - дългото слушане на силен шум може да увреди по-чувствителния слух. По време на някои събитие пък е възможно използването на много силна светлина или пиротехника, които могат да увредят чувстително или болно зрение.

4. Ако имате нужда от помощ, за да влезете в "Коолодрум Пловдив", молим ви да информирате екипа ни на info@kolodrumplovdiv.com преди да посетите събитието.

5. Предупреждаваме ви, че седалките в най-горните сектори не са подходящи за хора, които изпитват страх от високо.
 

 

IV. Храни и напитки

1. Никакви храни и напитки не може да бъдат внасяни в "Колодрум Пловдив", освен при специални обстоятелства - поради здравословни причини и с медицинско предисание. За тези от вас, които се нуждаят от храни и напитки, такива ще бъдат осигурени вътре в залата.

2. Капачките на всички бутилки ще бъдат премахвани при тяхната покупка, с цел бутилките да не могат да бъдат използвани за хвърляне и нанасяне на удар.

3. Когато купувате алкохол, ако изглеждате по-млади от 18 години, може да ви бъде поискан документ за самоличност.

4. Запазваме си правото да отказваме да сервираме алкохол, ако преценим, че това може да доведе до нарушаване на която и да е точка от правилата за поведение, както и вашето здраве.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS