bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Официално: Тервел Пулев ще защитава европейската си титла в

Официално: Тервел Пулев ще защитава европейската си титла в "Колодрума"

В подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата, на 18 май се подготвя грандиозна боксова галавечер в залата

Българският професионален боксьор Тервел Пулев ще брани европейската си титла в Пловдив! По-малкият брат на Кубрат Пулев ще се бие в зала "Колодрума", като вече е ясна  и точната дата на зрелището – 18 май. Идеята е тогава да бъде организирана международна боксова галавечер и мачът на Кобрата да бъде гвоздеят на програмата, съобщи от Лас Вегас специално за TrafficNews.bg пловдивският промоутър на братя Пулеви Ивайло Гоцев. Той бе човекът, организирал двубоя на Кобрата срещу Хюи Фюри, който нашият спечели в 12 рунда на 27 октомври. Припомняме, че броени дни след двубоя Кобрата и Ивайло Гоцев посетиха  и разгледаха Колодрума именно с цел организиране на гала и мач на Тервел Пулев.

С галавечерта през май в "Колодрума" искаме да подкрепим каузата Пловдив – Европейска столица на културата 2019, да зарадваме пловдивчани и със зрелищни и честни битки да покажем как са воювали нашите прадеди в древния Пловдив, каза Ивайло Гоцев.

Шоуто предвижда 8 мача, а Тервел ще защитава европейската титла, която спечели на 27 октомври преди двубоя на Кобрата срещу Хюи Фюри. Тогава българският боксьор в полутежка категория нокаутира още във втория рунд Леонардо Бруцезе. Противникът му за галата в Колодрума все още не е ясен, но несъмнено ще бъде класен, съобщиха още организаторите.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS