bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Започна семинарът по Port De Bras с неговия основател - Владимир Снежик

Започна семинарът по Port De Bras с неговия основател - Владимир Снежик

На 6 и 7 октомври зала "Колодрум Пловдив" е домакин на базов курс за фитнес програмата

В една от залите на "Колодрум Пловдив" започна сертификационен семинар по Port De Bras, в който участва самият създател на програмата Владимир Снежик. Занятията се провеждат от 10:00 до 18:00ч на 6 и 7 октомври.

Пор де бра (Port De Bras) е фитнес програма, основанa на балетни движения, обединяващи в себе си елементи от хореографията, йога, пилатес, стречинг и силови тренировки.

Създателят на това направление е руският хореограф Владимир Снежик. Поради това името на фитнес направлението идва от хореографията и в превод от френски означава „движение на ръцете и тялото“. Именно изкуството хармонично и плавно да се движиш се учи в Port De Bras.

 

Базовият курс дава представа за принципите, уникалната техника, която формира метода  PortDeBras. Метод, основаващ се на функционално и динамично разтягане, с комбинирана работа на ръцете. Метод, който има своя собствена философия, която позволява използването на движението като терапия. Практическа система от упражнения, които променят съзнанието. Метод, който ви позволява да усетите психологията на човека, като същевременно запазвате своята индивидуалност.

 

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS