bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Пловдив отново доказа, че е на световно ниво

Пловдив отново доказа, че е на световно ниво

Пловдив все по-често е домакин на събития от най-високо ниво и се справя отлично

Пловдив все по-често е домакин на събития от най-високо ниво - и спортни, и културни, и развлекателни, и др. А това може само да ни радва. Ще дадем само два бързи примера от този месец, които подкрепят тези мисли.

В началото на юни "Колодрум Пловдив" имаше огромната чест да приеме първите Мултиевропейски игри по таекуондо, както и Европейското първенство по таекуондо за пара атлети. Участие в надпреварата от 3 до 10 юни взеха над 1400 състезатели! Досещате се каква отговорност са събития от такъв мащаб - с толкова голям брой участници и такава продължителност. Но всичко мина безупречно. 

Скоро след края на Мултиевропейските игри по таекуондо, вниманието отново беше насочено към града под тепетата, тъй като дойде време за един дългоочакван концерт. Античният театър в Пловдив и самият Стинг на сцената - великолепно съчетание, нали? Но дори при тези изклчително благоприятни предпоставки, събитието щеше да е провал, ако публиката не беше на ниво. Пловдивчани обаче за пореден път доказаха, че са прекрасна публика и градът ни е готов за изяви от най-високо равнище. За това говорят думите на великия Стинг, видял какво ли не в дългата си кариера, който сподели с всички свои привърженици очарованието си от мястото и хората:

"Благодаря, Пловдив! Фантастична публика и спиращо дъха място."

Това ни кара с още по-голям оптимизъм да очакваме следващите състезания и спектакли в "Колодрум Пловдив". Сред тях са представление на грузинския национален балет "Сухишвили", мюзикълът "Оркестър без име", шоуто на Брит Флойд, което ще ни вкара в страхотната атмосфера на най-великия концерт на Пинк Флойд и др. Вижте цялата програма ТУК.

 

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS