bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Приземиха се, за да ни вземат...дъха /ОFU - Болшой Московский Цирк/

Приземиха се, за да ни вземат...дъха /ОFU - Болшой Московский Цирк/

Две години по-късно успяха да ни хвърлят във възторг. Отново!

Болшой Московски Цирк бе тук, за да ни покаже класата в цирковото изкуство и традициите в руската школа с най-новото си шоу - “OFU - Приземяване”.

Високотехнологичното представление, на което се радват малки, големи и още по-големи, впечатли пловдивчани и гости на града.

Многофункционална зала "Колодрум Пловдив" бе домакин на второто представление, което се състоя в страната и посрещна руските артисти с пълни трибуни и много аплодисменти.

Докато очаквахме зрелището да започне, подочухме разкази за времената, когато хората ходели до Русия на цирк, а днес спектаклите ни идват на крака. За "вкусните" антракти, по време на които децата с настървени погледи, грабели сладости и боза от продавачите, разхождащи се из залата.

Вчера, благодарение на перфектната организация на събитието, над 4 000 души влязоха безпроблемно в Колодрум Пловдиви заеха своите места, за да изгледат един мега спектакъл, дошъл в България.

“Започва ли вече?”, гласовете на малките деца изпълваха залата, а цирковите артисти правеха последни тренировки зад манежа.

И изведнъж приказките секнаха, музиката спря, осветлението изгасна и настъпи дългоочакваният момент.

/Фотогалерия от събитието - тук/

Време е за шоу, помислихме си всички и ето ги - излизат. Пъстро, силно и младежко начало. Сладоледи, стрелбище и танци. Последвани от кралски пудели, дресирани като за кралския двор.

Впечатляваща хореография изпълваше манежа наред с младежки страсти. Звуци, цветове, светлини, актьори. А към тях  феноменални четириноги, които грабнаха вниманието на публика още от самото начало.

Повредена летяща чиния се приземи изведнъж. И какво да видим?  Междугалактически обитател, миловиден на вид. Случката, покрай която започна същинската част на OFU.

Тайни от такова естество не може да останат скрити.

"Смахнатият професор" се появи веднага, водейки със себе си отряд от агенти, и започна издирването на другоземеца. Партнираха им петима еквилибристи, които ни оставиха безмълвни.

В последвал момент безстрашният Сергей Александров се извиси на десетки метри във въздуха, за да покаже своите завидни умения.  

След комични случки с извънземния господин, очите ни бяха привлечени от група ездачи в традиционни казашки костюми. Те деликатно пофлиртуваха с красиви дами, а след това и с публиката.

Тези пъргави ездачи си спечелиха  овациите ни. Чудите се защо? Те демонстрираха различни и определено сложни акробатични номера, яздейки исполински коне.

/Фотогалерия от събитието - тук/

След заслужена почивка от всичките тези прекрасни емоции, "Болшой Московски Цирк" решиха да запалят феновете си. Сцената се изпълни с напети и изключителни пожарникари.

Ще спрем дотук с детайлните описания, защото знаем, че трябва да бъдете изненадани. Вярваме, че няма да направи грешката да НЕ гледате това представление.

Финалът беше по холивудски.

Публиката въодушевено аплодираше големия екип от над 100 талантливи руски артисти.

А ние със завидни усмивки си дадохме сметка, че циркът ще пребъде!

Толкова много хора, на различни възрасти, с различни професии и разбирания за света, отделили от времето и бюджета си, водени от различни страсти и обединени от любовта към културата.

Култура под интересна форма, която те кара да настръхваш, да се смееш или да се страхуваш за живота на напълно непознат.  

Това е то - циркът.

А този цирк, наистина, беше пълен! С прекрасни емоции, артисти и омагьосани зрители!

/Фотогалерия от събитието - тук/

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS