bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Над 1000 танцьори от три държави ще се състезават в Пловдив

Над 1000 танцьори от три държави ще се състезават в Пловдив

1104 танцьори от 56 танцови клуба от три държави /България, Румъния и Гърция/ ще участват в Седмия Международен квалификационен танцов фестивал "Пловдив Древен и Вечен"

1104 танцьори от 56 танцови клуба от три държави /България, Румъния и Гърция/ ще участват в Седмия Международен квалификационен танцов фестивал "Пловдив Древен и Вечен", съобщи за БТА Диана Станчева, хореограф от екипа на организаторите. Събитието ще се проведе на 31 март и 1 април в Многофункционална спортна зала Колодрума в Пловдив. Тази година в състезанието в града под тепетата ще бъдат показани 360 хореографии в 15 различни танцови стила. 


Участниците ще бъдат оценявани от квалитетно международно жури, сред които шампион по художествена гимнастика, специалисти в стиловете модерен танц, балет и улични танци, балетен педагог, майстор на спорта по спортна гимнастика, специалист по танцов театър и др. За участниците са осигурени купи, медали и много материални награди, както и безплатни танцови семинари с членовете от журито. 


Танцовият фестивал "Пловдив Древен и Вечен" е квалификация за друг танцов фестивал "Храмът на Кибела" - Финал, който ще се проведе от 28 юни - 01 юли в Кранево. Танците, които са събрали най-много точки от журито, на състезанието в Пловдив, ще получат право да се състезават на големия финал за титлата "Победител 2018"!


Организатори на събитието е Спортен клуб "Самодива" в партньорство със софтуерна фирма.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS