bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

ВК

ВК "Марица" се класира директно за груповата фаза на Шампионската лига

След силните мачове в зала "Колодрум" през миналия сезон, сега любимките на Пловдив няма да минават през квалификации за най-силния клубен турнир

Възходът на ВК "Марица" продължава! Перфектната организация в клуба направи отбора безспорен лидер в България, многократен шампион и носител на Купата, но добрата работа започва да го приближава и към най-силните в Европа. След силно представяне за Купата на ЦЕВ и дебюта в Шампионската лига, любимките на Пловдив вече имат гарантирано място в групите на Шампионската лига.

Само 18 отбора няма да минат през ситото на квалификациите и ще се готвят спокойно за новия сезон. Жребият за определяне на групите ще бъде теглен на 2 ноември. С нетърпение очакваме да разберем кои ще бъдат съперниците на "Марица" този път.

Приятели на „Колодрум Пловдив“, сигурни сме, че и сега се вълнувате, спомняйки си двубоите на „маричанки“ в най-силния клубен турнир миналата година. Страхотни емоции, хиляди фенове в залата и много поводи за гордост. Вярваме, че ни очакват още много такива и че с вашата вдъхновяваща подкрепа можем да мечтаем и за достигане до елиминационната фаза.

Следете новини по темата тук и във Фейсбук страницата ни.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS