bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Официално: България, САЩ, Сърбия и Иран ще играят в зала

Официално: България, САЩ, Сърбия и Иран ще играят в зала "Колодрум Пловдив" за Лигата на нациите

Зрелищните двубои ще зарадват феновете в Пловдив от 28 до 30 юни 2019г.

Пловдивската зала "Колодрума" ще приеме страхотни волейболни мачове от световно ниво по време на мъжкия турнир Лига на нациите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Надпреварата ще е от 28 до 30 юни с участието на отборите на България, САЩ, Сърбия и Иран.

"Използвам случая да благодаря на кмета и община Пловдив за мъдрото решение, което са взели градът да домакинства в турнира Лига на нациите. Това е едно страхотно събитие и очаквам то да достави удоволствие на зрителите в град Пловдив", заяви на пресконференция днес в "Колодрума" президентът на Българската федерация по волейбол инж. Данчо Лазаров.

"Подготовката за това събитие започва още от днес, за да може зала "Колодрума“ да е готова за домакинството. Очакваме скоро да пуснем в продажба и билетите. Цените са достъпни – 10, 15 и 20 лева. Билетите важат не за отделен мач, а за целия ден, т.е. за двата мача от дневната програма. Предвиждат се и пакетни цени – за най-скъпите билети от 20 лева ще бъде пуснат пакет - 50 лева за трите състезателни дни. Очаквам голям интерес и българският отбор да се представи добре", каза още Данчо Лазаров.

Той уточни, че капацитетът на "Колодрума" за турнира Лига на нациите ще е 6 400 седящи места. Изискването на световната федерация за състезания от този ранг е двубоите да се играят в зали с минимален капацитет от 5 000 зрители.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS