bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Колодрум Пловдив ще приема дарения за

Колодрум Пловдив ще приема дарения за "Колело за смет, за дете велосипед"

За втора поредна година "Колодрум Пловдив" ще се включи в благотворителната кампанията "Колело за смет, за дете велосипед", организирана от велоработилница 1bike. Залата ни ще бъде локация за приемане на дарения в Пловдив.

За втора поредна година "Колодрум Пловдив" ще се включи в благотворителната кампанията "Колело за смет, за дете велосипед", организирана от велоработилница 1bike. Залата ни ще бъде локация за приемане на дарения в Пловдив.

Ако искате да дарите велосипеда си, молим ви да се съобразите с работното време на "Колодрум Пловдив" и за да мине всичко гладко, информирайте ни предварително, че планирате да дойдете, като позвъните на +359 (0) 882 468 624 и потърсите Петър Петров. 

Повече за кампанията, може да прочетете тук:

В рамките на предишните три издания, кампанията успя да донесе велосипеди на 503 деца от цялата страна – деца в социално слаби семейства, деца настанени в приемни семейства, деца в училищни пансиони или домове за сираци.

Тази година кампанията започва нов етап в развитието си и от двумесечна ще стане целогодишна. Екипът на 1bike и доброволците, които помагат за ремонта на велосипедите няма да ограничат своята работа единствено за 1 юни, а ще работят през цялата година и велосипеди ще бъдат дарявани в края на всеки месец, стартирайки от месец юни.

Разбира се, кампанията не би имала своя успех, ако не бяха стотиците дарители от цялата страна, които всяка година се включват и допринасят със своите стари или нови велосипеди, части и труд. Тази година прозорецът за даряване ще бъде отворен от 15 април до 25 май.

Локациите може да намерите в официалната страница на кампанията, като списъкът ще бъде обновяван и в хода на кампанията www.1bike.bg/kolelozadete.

Ако никоя от локациите не ви устройва, може да изпратите велосипеда с куриер до офис на куриер в гр. Дряново, до поискване за 1bike.bg /0877566446/.

Какво се случва, след като дарите колелото си

Всички дарени велосипеди ще бъдат транспортирани от DHL Express и събрани в Дряново, където заедно с доброволци от МОГА Дряново ще бъдат ремонтирани.

За да можем да гарантираме по-голяма ефективност на кампанията, вече за ремонта ще се грижат не само доброволци, но и веломайстор, чието основно задължение ще бъде само това.  В края на всеки месец, всички ремонтирани велосипеди ще бъдат изпращани с куриер до съответните институции или семейства.

Както всяка година, екипът на 1bike ще организира и доброволчески уикенди. Тази година те ще са на 5/6 май, 26/27 май и 9/10 юни.

За всякакви въпроси можете да ни пишете на info@1bike.bg или да ни се обаждате на 0877 566 446.

Кой помага в кампанията

През тази година „Колело за смет, за дете велосипед“ се осъществява от 1bike, с подкрепата и партньорството на Националната асоциация за приемна Грижа, DragBicycles, DHL Express България, Колодрум Пловдив, ДимиБайк Русе, Сдружение МОГА Дряново и медийната подкрепа на групата на Webground.bg.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS