bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Зала

Зала "Колодрума" ще бъде домакин на Световното по Таекуон-До през 2019г.

Шампионатът ще се организира за втори път в Пловдив, след като нашият град бе домакин на първенство и през 2015 година

От 24 до 30 август 2019 година зала "Колодрум Пловдив" ще домакинства Световното първенство по Таекуон-До ITF за юноши и девойки.

Шампионатът ще се организира за втори път в Пловдив, след като нашият град бе домакин на първенство и през 2015 година. Благодарение на перфектната организация тогава, България е поканена да бъде домакин на престижния турнир за втори път. 

Очаква се в Пловдив да пристигнат над 1000 души - състезатели, треньори, лекари, масажисти, ръководители на делегации и др. 

"Официално вече сме домакини на Световното първенство през 2019 година. Получихме поканата още преди две седмици на работната среща с колегите от Световната федерация, която беше в Пхенян. Знаете, че през 2015 година отново в Пловдив бяхме домакини на Световния шампионат и получихме високи оценки като организатор. Сега , всичко бяха категорични, че именно България заслужава отново да приеме най-големия ни спортен форум по Таекуон-До ITF", сподели президента на Федерацията по Таекуон-До ITF Марио Богданов.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS