bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Започна изграждането на сцената за спектакъла  Brit Floyd

Започна изграждането на сцената за спектакъла Brit Floyd

Шоуто пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти.

Ден преди грандиозния спектакъл Brit Floyd в зала "Колодрум Пловдив", изграждането на сцената започна. Екипът подготвя изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

Дългоочакваното събитие ще започне в 20:00ч на 18 ноевмри, като това е единствената дата и единственото място в България, включено в турнето. Важно е да се знае, че вратите на залата ще бъдат отворени в 18:30ч, шоуто започва в час и половина по-късно и ще продължи около 150 минути.

Билетите за шоуто Brit Floyd могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на http://www.ticketpro.bg и http://www.eventim.bg.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS