bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

В

В "Колодрум Пловдив" бе подписан договор между България и Турция за развитие на колоезденето

Все по-сериозен е интересът към многофункционалната зала

"Колодрум Пловдив" е съоражение на топ ниво и това се доказва от все по-големия интерес към него дори от чуждестранни федерации. След многобройни тренировки тук на колоездачи от Гърция и Румъния, сега залата получава признание и от Турция. 

На 19.04.2018 г. в „Колодрум Пловдив” беше подписан Договор за приятелство, партньорство и сътрудничество между Български Колоездачен Съюз и Турската федерация по колоездене.

През последните месеци се проведоха редица работни срещи и разговори между Български Колоездачен Съюз и Турската федерация по колоездене за едно по-добро сътрудничество и съвместна работа. От БКС беше отправена покана до ръководството на Турската федерация по колоездене да посетят Република България и да се запознаят на място с „Колодрума” в гр. Пловдив. В резултат на поканата на 19.04.2018 г. в гр. Пловдив, на работно посещение пристигна делегация на Турската федерация по колоездене, представена от  г-н Ерол Кючюкбакирчи – Президент, г-н Ирфан Челик – Вицепрезидент и г-н Баирям Акгюл – собственик на най-голямата Турска фирма за производство на велосипеди - „Salcano”.

Български Колоездачен Съюз се представляваше от г-н Евгений Димитров – Председател на УС на БКС и г-н Цвятко Чолаков – Генерален секретар на БКС.

В резултат на проведените разговори и съвместно начертаните перспективи за  развитие на колоезденето в двете страни се постигна договореност и на 19.04.2018 г. на Колодрума в гр. Пловдив беше подписан Договор за приятелство, партньорство и сътрудничество между Български Колоездачен Съюз и Турската федерация по колоездене.

Също така с г-н Баирям Акгюл, собственик на фирма  „Salcano” беше договорено да предостави на БКС 10 бр. карбонови рамки за пистови велосипеди по стандарт на UCI.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS