bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Два баскетболни мача в един ден ще се изиграят в

Два баскетболни мача в един ден ще се изиграят в "Колодрум Пловдив"

Мъжете и юношите старша възраст на "Академик Бултекс 99" с важни домакински срещи

Малко след Държавното първенство на Румъния по колоездене и три седмици преди концерта на "Брит Флойд", в "Колодрум Пловдив" ще се възцари баскетболът - отлично доказателство за многофункционалността на залата. На 27 октомври ще бъдем домакини на два важни двубоя за пловдивския баскетбол.

В 13:00ч юношите старша възраст на "Академик Бултекс 99" ще се изправят срещу "БУБА Баскет". В началото на този месец младите таланти на клуба се представиха страхотно в квалификациите и се класираха в Елитната група, където ще бъдат сред осемте най-силни в България. В състава личат имената на няколко момчета от набор 2004, който през миналия сезон записа уникален требъл, спечелвайки шампионската титла, Купата на България и Балканската купа при 14-годишните. 

В 18:00ч на игрището ще излязат мъжките състави на "Академик Бултекс 99" и "Рилски спортист". Двата отбора започнаха новия сезон по коренно различен начин - пловдивчани записаха две загуби в първите два кръга, а в третия почиваха, докато самоковският тим е безгрешен в трите си срещи до момента. Без съмнение играчите на Дарко Костич ще излязат пределно мотивирани за победа, разчитайки и на солидна подкрепа от трибуните.

Билети ще можете да закупите на място.

 

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS