bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

В очакване на нови баскетболни емоции в залата - „Академик Бултекс 99“ започна подготовка

В очакване на нови баскетболни емоции в залата - „Академик Бултекс 99“ започна подготовка

През миналия сезон в многофункционална зала „Колодрум Пловдив“ се играха двубои и от Балканската лига, и за Купата на България

Академик Бултекс 99 стартира лятната си подготовка, след като новият старши треньор Дарко Костич и помощниците му Йордан Янков и Тодор Георгиева изведоха играчите за първа тренировка na 28 август в 10 часа. С пловдивския тим започнаха баскетболистите от миналия сезон Александър Груев, Васил Бачев и Адриян Секулов, Илиян Ставрев, както и новите попълнения Венелин Христов, Питър Олисемека, Никола Вуйович, Младен Виткович, Венелин Христов, Мартин Сотиров и дошлият на проби 20-годишен сръбски гард Небойша Кръстич. Утре към отбора ще се присъединят американецът Дайшон Найт и Николай Николов.

Академик Бултекс 99 ще изиграе първата си контрола на 12 септември като гост на Берое, подготвя се и приятелски мач с Балкан на 15 септември. Следва участие на турнир в Букурещ и традиционният турнир за Купа Пловдив в края на септември, като съперниците все още не са ясни. Шампионатът в НБЛ стартира на 6 октомври. В предстоящия сезон Академик Бултекс 99 отново ще играе в Балканската лига.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS