bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

70 години ДЗИ

70 години ДЗИ

Зала „Колодрума“ се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата – „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“.

Град Пловдив бе гостоприемен домакин на изпълнителите Криско, Дивна, мечо и рапъра Емо, които зарадваха няколко хиляди зрители със своите изпълнения. Това се случи в рамките на големите концерти, организирани от ДЗИ по повод 70-та годишнина. Зала „Колодрума“ се изпълни с почитатели на родните звезди и съмишленици на каузата – „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“.

Каузата ще се осъществи в партньорство със Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, като 10 деца (по едно от всеки регион на ДЗИ) ще получават стипендията на компанията до придобиване на бакалавърска степен. Именно в Пловдив бе събрана и рекордна сума дарения в подкрепа на благородното начинание.

Концертът бе открит от Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ и от Областния управител на област Пловдив - Здравко Димитров. Сред официалните гости бяха още Георги Титюков, зам.-кмет на Пловдив, отговарящ за спортната дейност и Георги Стаменов - кмет на район Централен. В залата присъстваха представители на бизнеса, клиенти, партньори, агенти, брокери, гости от региона (Пазарджик и Смолян), служители и приятели на ДЗИ.

Над 200 деца взеха участие в състезанието „Спортни звездички“, което се провежда в Пловдив за трета поредна година. Ученици от III и IV клас от училищата в града  се надпреварваха в различни индивидуални и екипни състезания. Освен атрактивни награди, децата си припомниха важността на спорта и здравословния начин на живот за тяхното развитие.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS