bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Обръщение на министъра на младежта и спорта

Обръщение на министъра на младежта и спорта

Пловдивчани заслужават да имат една модерна и многофункционална спортна зала и аз съм сигурен, че те редовно ще я изпълват до краен предел.

Многофункционална спортна зала „Колодрума“ е най-големият спортен проект на град Пловдив за последните 40 години и аз съм горд, че имах честта да участвам в нейното откриване.

Това прекрасно съоръжение е единствената на Балканите покрита колоездачна писта с олимпийски размери. Благодарение на него през 2018 г. Пловдив ще бъде един от домакините на Световното първенство по волейбол за мъже, което България и Италия ще организират съвместно.

Вярвам, че тук ще проведат множество спортни събития, които ще ни помогнат да мотивираме подрастващото поколение към системна физическа активност.

Убеден съм, че с домакинството на различни по ранг първенства, които ще бъдат проведени в „Колодрума“, ще се даде нов тласък и на българското колоездене.

Пловдивчани заслужават да имат една модерна и многофункционална спортна зала и аз съм сигурен, че те редовно ще я изпълват до краен предел, за да аплодират изявите на българските спортисти.
Пожелавам Ви запълнен график и много позитивни емоции в това прекрасно съоръжение!

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS