bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

Румъния избра Колодрум Пловдив за най-престижното си колоездачно състезание

Румъния избра Колодрум Пловдив за най-престижното си колоездачно състезание

Състезателите на най-престижните клубове на север от Дунава, включително Стяуа Букурещ идват за тренировки преди Националния шампионат по колоездене

Поредно признание за функционалността и условията в Колодрум Пловдив дойде този път от Румъния. От създаването на залата румънски състезатели ни гостуват за тренировки, тъй като Колодрума остава съоръжение без аналог в България и Румъния. 

За първи път обаче залата ни ще е домакин на официално състезание от календара на друга страна. При това, северната ни съседка избра да проведе в Колодрум Пловдив най-престижния си форум - Националния шампионат по колоездене.

Състезателите на най-престижните клубове на север от Дунава, включително Стяуа Букурещ идват за тренировки преди финалния уикенд.

На състезанието се очаква да пристигнат лично Президентът на Румънската федерация по колоездене – Едуард Новак, параолимпийски шампион за 2012г., както и Генералния секретар на Федерацията Траян Гога.

Румънската Федерация по колоездене е напълно удовлетворена от условиятa, предоставяни от залата, несъмнено най-добри на Балканите.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS