bg en

Най-новото около Колодрум Пловдив

"Большой Московский Цирк" с невиждано шоу в Колодрума

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0" и “UFO", “Большой Московский Цирк" стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU - Приземяването"

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0" и “UFO", “Большой Московский Цирк" стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU - Приземяването", който ще бъде показан пред българска публика за първи път. Премиерните представления в България са: 21 март в Русе - "Арена Монбат", 24 март в Пловдив - Колодрума, 26 март в София - "Арена “Армеец". 

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO" преди две години още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата “OFU - Приземяването" обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно" и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител! Освен гигантска летяща чиния на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни!

Шоу спектакълът “OFU" ще остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади!

Мащабната продукция превишава 100 души  - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския "Форбс", двамата са режисьори на  спектаклите  на "Болшой Московский Цирк" .

Фен базата на “Большой Московский Цирк" е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектаклите на трупата когато са във Франция! "Большой Московский Цирк" няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи! Деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите или придружителите да носят копие на акта за раждане на детето.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS