bg en
Волейболна лига на нациите

Волейболна лига на нациите


Дата: 28-30 юни 2019 г.
Билети: 10/15/20лв
Начален час:

Пловдив ще има огромната чест да приеме домакинство от петия уикенд на Волейболната лига на нациите. От 28 до 30 юни 2019 г. в зала "Колодрума" мъжкият национален отбор на България ще мери сили с изключително силните отбори на САЩ, Сърбия и Иран.

"Многофункционална спортна зала "Колодрума" отговаря на най-високите изисквания, необходими за провеждане на международни състезания по волейбол. Ето защо ръководството на Българската федерация по волейбол има честта да предложи на Община Пловдив да домакинства турнир от волейболната лига на нациите за мъже", каза заместник-председателя на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.

 

Кметът на Пловдив Иван Тотев сподели:

"За Пловдив е чест да бъде град домакин на турнир по волейбол от такъв висок ранг, а Община Пловдив ще съдейства за неговото провеждане."

Разбира се това е още едно доказателство, че многофункционална спортна зала "Колодрума" е една от най-добрите зали в страната, тъй като в нея може да се организира подобно авторитетно мероприятие и да посрещне както отбори по волейбол на световно ниво, така и техните фенове."

ПРОГРАМА

28 юни (петък) 17:00ч. Иран – Сърбия
28 юни (петък) 20:40ч. България – САЩ

29 юни (събота) 17:00ч. САЩ – Сърбия
29 юни (събота) 20:40ч. България – Иран

30 юни (неделя) 17:00ч. Иран – САЩ
30 юни (неделя) 20:40ч. България – Сърбия

БИЛЕТИ

Билетите за турнира са разделени в 3 категории, а цените им са на стойност 10, 15 и 20 лева на ден. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на турнирите и са на цени от 25, 40 и 50 лева. Билетите вече са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа - в бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. В Пловдив билети се продават на касата на Дом на културата.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS