bg en
Brit Floyd - The Greatest Pink Floyd Show

Brit Floyd - The Greatest Pink Floyd Show


Дата: 18 ноември
Билети: 50, 60 и 70 лв.
Начален час: 20:00

Brit Floyd с най-великото шоу на Pink Floyd се завръщат на сцената през 2018 година за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973 The Dark Side of the Moon. Концертът се осъществява с подкрепата на община Пловдив, като част от календара на културните събития на Пловдив за 2018 година. С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други. 

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell - с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо. 

С цел да се получи максимален театрален ефект, капацитетът на Многофункционална спортна зала "Колодрума“ ще бъде ограничен до 3 000 души. Всички места ще бъдат седящи. Билетите за шоуто BRIT FLOYD са на цени от 50, 60 и 70 лева. Първите 200 билета от всяка ценова категория са на промоционална цена с 10 % отстъпка! Продажбата стартира 18  април (сряда) от 10:00 ч. Концертът е на 18 ноември (неделя) 2018 г., 20:00 часа в многофункционална спортна зала Колодрума,

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS