bg en
OFU - Большой Московский Цирк

OFU - Большой Московский Цирк


Дата: 24.03.2019 г.
Билети:
Начален час:

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, “Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу-спектакъл “OFU”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път! В Пловдив това ще се случи на 24 март 2019 г. в многофункционална зала "Колодрум Пловдив".

Шоу спектакълът “OFU” ще ви остави трайна следа в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади!

Мащабната продукция превишава 100 души - акробати , еквилибристи, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Основатели на "Болшой Московский Цирк" са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им превишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс , двамата са режисьори на спектаклите на "Болшой Московский Цирк".
Фен базата на “Большой Московский Цирк” е огромна - от световни рок легенди като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуска спектакълите на трупата когато са във Франция!

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет и право на отделно място. Учтиво молим, родителите / придружителите, да носят копие на акта за раждане на детето.

Билети: EVENTIM.BG, каси на НДК, книжарници Orange, Office 1, бензиностанции OMV, Технополис.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2016 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS