bg en
СКАНДАУ ХАЙВЕРА ТOUR 2019

СКАНДАУ ХАЙВЕРА ТOUR 2019


Дата: 2 ноември
Билети: 25 / 35 лв.
Начален час: 20:00 часа

Една от най-популярните български групи – „СкандаУ“ избра зала „ Колодрума“ за своя концерт на 02.11.2019 година, като част от турнето „СКАНДАУ ХАЙВЕРА ТOUR 2019”.Всички фенове и почитатели на Тото и Лъчо ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване.

От началото на 2018 година досега „СкандаУ“, които сами продуцират музиката си, добавиха много нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и най-новата „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета. 

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години  Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards,  а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The 1 Lifestyle Awards също отличи „СкандаУ“ като група на 2018, а „Чужди усмивки “ като балада на годината.

Доказателство за успехите им са и стотиците хиляди фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи.

Билети за концерта могат да бъдат намерени  в мрежата на Eventim в цялата страна.  Цената е на стойност от 25 до 35  лева.

Напомянме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. 
Един придружител може да доведе две  деца.
Декларацията може да изтеглите от ТУК да я принтирате и попълните предварително.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS