bg en
Оркестър без име

Оркестър без име


Дата: 25 октомври
Билети: 20 лв. - 70 лв.
Начален час: 20:00 часа

Сега и публиката в Пловдив ще има възможност да се докосне до невероятната емоция и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Най-големият мюзикъл, създаден по една от най-любимите български филмови класики, ще изгрее отново на 25 октомври, но този път на сцената на зала „Колодрум“. Билетите за представлението са вече в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на компанията и са на цени от 20 до 70 лв.


След невероятно успешната премиера на спектакъла и вече обявена втора дата в София (23 октомври), ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания продължава да радва всички свои почитатели. Сега и публиката в Града на тепетата ще има възможност да се наслади на брилянтната актьорска игра на Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов и Неделяна Христова – Нел в ролята на фаталната Рени, както и на удивителния талант на великия Георги Мамалев, Кетерина Евро, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова и други.


Ретро автомобили в залата, впечатляваща сценография и мултимедия, 1 000 цветни надуваеми топки и още нещо… Това в комбинация с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, несъмнено ще очарова и публиката в зала „Колодрум“. 


Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ 2019 | ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ УЕБ ДИЗАЙН И РАЗРАБОТКА: 360 SOLUTIONS